top of page

Noen ganger trenger man litt hjelp med å løse atferdsproblemer hos sine dyr, dette betyr ikke at man ikke er en god eier eller at man ikke bryr seg om dyret sitt. Men ofte står man for nært problemet slik at man ikke kan se årsaken til at pus oppfører seg slik den gjør. 

Ved å booke en atferdskonsultasjon så ser vi sammen på hva som kan være årsaken og mulige løsninger. Vi setter opp en plan og tiltak til forbedringer og jeg følger dere også opp en tid etter konsultasjonen om det skulle være noe. Jeg følger nøye med på utviklingen og eventuelt endringer som må til underveis. 

Så om dere føler dette er noe for dere så ta en titt på valgene under eller ta kontakt om det er noen spørsmål. Jeg er her ikke for å dømme noen, men for å hjelpe både deg og pus.

Mvh Trine 

Atferdskonsultasjoner for katt

Skjermbilde 2020-05-03 kl. 13.42.25.png
Telefon konsultasjon

30 min telefonsamtale til avtalt tid

Som katteeier kan det ofte dukke opp en del spørsmål eller man trenger litt tips og råd på veien. 

Ved å booke en telefonsamtale tar vi opp det du har på hjertet og jeg vil gi deg tips, råd eller informasjon så godt jeg kan i en 30min telefonsamtale.

For at jeg skal kunne hjelpe dere på best mulig måte, så skriv gjerne litt om hva du lurer på og situasjonen din. Gjerne litt om katten din også slik at vi ikke bruker tiden på grunnleggende informasjon. 

 Sende meg en mail på kontakt@catoffice.no så setter vi opp en time som passer. 

Pris: 499,- 

Ønsker man å få en oppsummeringsplan med linker og hjelpende informasjon i etterkant koster dette i tillegg

Pris: 199.-

Nettkonsultasjon

Nettkonsultasjon evaluering av spørreskjema. 

Mange ganger føler man at man trenger litt hjelp til små ting i hverdagen for å gjøre livet til katten din bedre, men ikke har behov for en konsultasjon hjemme.

Da kan denne nett konsultasjonen vær en mulighet for dere. Her tar vi da for oss hva dere lurer på og hvordan vi kan forbedre situasjonen og hva jeg kan anbefale deres etter en analyse av informasjonen dere gir meg.

Når du booker en time for nettkonsultasjon vil vi gå igjennom hvorfor du kontaktet meg og hva dine bekymringer er. Du vil etter dette få tilsendt et dokument med en del spørsmål som du må svare på. Det er viktig å være nøye når man skriver svarene og heller skrive litt for mye, enn litt for lite, så lenge det er dette jeg vurdere og lager en analyse og plan for dere videre.

 

 Sende meg en mail på kontakt@catoffice.no så setter vi opp en tid som passer. 

Pris: 1250,-

Ønsker man en times telefon samtale koster det ekstra: 

Pris: 250,-

Påmelding er bindende. Avlyser du timen senere enn 6 dager før satt konsultasjon, må du likevel betale. Unntak gis ved fremvisning av veterinærattest eller legeattest. 

Konsultasjon av katt

2 timers hjemme konsultasjon, med oppfølging

Atferdsproblemer hos katt er ganske vanlig og mange katteeiere vet ikke at det finnes atferdskonsulenter for katter, men vi finnes og er her for å hjelpe dere.

Katten trekker ofte det korteste tråden når det kommer til atferdsproblemer og avliving eller omplassering er ofte resultatet av at de prøver å vise eier på den eneste måten de kan at noe ikke stemmer og at de ikke føler seg helt bra fysisk eller psykisk.

 

Det anbefales å få en utredelse av veterinær før en atferdskonsultasjon fordi det er ekstremt viktig å utelukke fysiske årsaker før vi jobber med det psykiske. Ofte trenger jeg tilgang til kattens veterinær journal og innblikk i dens fortid for å få et bilde av historiene til katten din og om noe kan påvirke nåtidens problem.

 

Når du booker en atferdskonsultasjon hos meg, betyr det at jeg setter av 2 timer til å komme hjem til dere for å analysere problemet og bli kjent med dere, katten/kattene deres og miljøet dere bor i. Jeg vil stille en del spørsmål og kartlegge hva som kan være årsaken til atferden katten viser i forkant for at vi kan bruke tiden hjemme hos dere på en mest effektiv måte.

Når jeg drar fra dere setter jeg meg ned å skriver en analyse av hva jeg har vurdert og setter opp mulige årsaker og plan for hvordan vi skal løse dette på lang sikt. Ingen katt er like og ofte bruker jeg mye tid på å finne riktig behandling for akkurat din katt og deres situasjon. Så dere kan tenke på dette litt som en psykologi time for din katt, men også for dere til å forstå katten deres bedre og akkurat som en terapi time er ikke dette en quix fix og eier må selv følge rådene og hjemmeleksene som blir gitt.

 

Jeg kommer også til å holde kontakten med dere for å guide dere igjennom den første tiden og frustrasjonen som kan forekomme under forandringen i to uker etter konsultasjonen.

 

Ved behov setter vi opp en oppfølgings time hvor jeg kan komme tilbake og evaluere forandringene og om vi kan eventuelt forbedre situasjonene ytterligere. Prisen på oppfølgings timen er 750kr.

Om problemet alt er veldig stort og alvorlig så kan vi booke en pakke time til dere etter det behovet dere har. Prisen på dette kan vi diskuteres ut i fra behovet for oppfølging.

 

Sende meg en mail på kontakt@catoffice.no så setter vi opp en time som passer for oss alle. 

Pris: 2750,-

Oppfølgingstime

Påmelding er bindende. Avlyser du timen senere enn 6 dager før satt konsultasjon, må du likevel betale. Unntak gis ved fremvisning av veterinærattest eller legeattest. 

Kjøregodtgjørelse 4kr /km ved hjemmebesøk kommer i tillegg ved kjøring over 30min.

Med en oppfølgings time kommer jeg hjem til dere igjen og vi ser på hvordan situasjonen er noen uker etter første konsultasjon.

Her går vi igjennom arbeidet dere har gjort, resultatene dere har fått til og endringer vi kan prøve på for å gjøre situasjonene enda bedre.

 

Dere kan gjerne sende meg en mail på kontakt@catoffice.no så setter vi opp en time som passer for oss alle. 

 

Pris: 750,-

Påmelding er bindende. Avlyser du timen senere enn 6 dager før satt konsultasjon, må du likevel betale. Unntak gis ved fremvisning av veterinærattest eller legeattest. 

Kjøregodtgjørelse 4kr /km ved hjemmebesøk kommer i tillegg ved kjøring over 30min.

Katte kurs 

Om dere ønsker å leie meg inn til å holde et kurs med tema katt eller holde en kattekveld hos dere så ta kontakt på kurs@catoffice.no

 

Prisene her vil variere ut i fra sted, timer og tema osv.

Påmelding er bindende. Avlyser du timen senere enn 6 dager før satt konsultasjon, må du likevel betale. Unntak gis ved fremvisning av veterinærattest eller legeattest. 

Dere kan velge om dere ønsker å sende meg en mail på kontakt@catoffice.no eller fylle ut skjema under. 

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page