• Cat Office

Halloween Berikelse og noen av månedens sorte katter til adopsjon.

Oppdatert: april 22

I dag er det Halloween og jeg vil vise litt hvordan man kan gjøre en kjapp miljøberikelse med kattene dine i dag, Men også vil jeg gjerne sette frem noen sorte katter rundt om i Norge som er til Adopsjon akkurat nå for de som ser etter en ny pus i November/Desember. Er dette noe dere ønsker videre som Månedens/ukens pus som trenger nytt hjem kan vi fortsette med dette så bare å komme med tilbake meldinger om hva dere ønsker. Men først en liten Halloween miljøberikelse for din katt og en lett begynnelse for katter som ikke har hatt mange miljøberikelser før.


Du trenger:


Putt det som motiverer katten din mest oppi bøtta med litt catnip, du kan selv velge tørket catnip eller spray i dag brukte vi litt av begge to. Motivasjonen kan variere veldig fra katt til katt, men har du en glad mat pus så er godbiter alltid en suksess. Se videoen under for hvordan du gjør dette.


Ønsker alle en riktig god Halloween natt

Trine, Måne og JamesHusk å signer og del oppropet for obligatorisk ID-merking slik at katter i fremtiden slipper en slik begynnelse som disse vakre kattene over. Signer her