• Cat Office

Halloween Berikelse og noen av månedens sorte katter til adopsjon.

I dag er det Halloween og jeg vil vise litt hvordan man kan gjøre en kjapp miljøberikelse med kattene dine i dag, Men også vil jeg gjerne sette frem noen sorte katter rundt om i Norge som er til Adopsjon akkurat nå for de som ser etter en ny pus i November/Desember. Er dette noe dere ønsker videre som Månedens/ukens pus som trenger nytt hjem kan vi fortsette med dette så bare å komme med tilbake meldinger om hva dere ønsker. Men først en liten Halloween miljøberikelse for din katt og en lett begynnelse for katter som ikke har hatt mange miljøberikelser før.


Du trenger:


Putt det som motiverer katten din mest oppi bøtta med litt catnip, du kan selv velge tørket catnip eller spray i dag brukte vi litt av begge to. Motivasjonen kan variere veldig fra katt til katt, men har du en glad mat pus så er godbiter alltid en suksess. Se videoen under for hvordan du gjør dette.


Ønsker alle en riktig god Halloween natt

Trine, Måne og JamesMånedens katter til adopsjon i November


Kattealliansen i Jørpeland i Strand kommune:


Jennie og Jeremiah

Disse to vakre kattene har hatt en røff start på livet og er nå i fosterhjem i vente på sitt for alltid hjem. De er nå rundt 5 måneder og hadde de fått et hjem hvor de kunne ha flyttet sammen så hadde det vært en drøm for disse to. les mer om Jennie og Jeremiah her: Er du vårt nye hjem?


Benji og Blaze

Disse to er også rundt 5 måneder gamle og har slitt med Klamydia siden de ble tatt inn. Klamydia er noe som kan komme tilbake, men de er nå symptom frie og med et godt hjem og et bra immunsystem vil de bli et perfekt tilskudd til familien. Det beste hadde vært om disse to kan bli adoptert sammen. Les mer om Benji og Blaze her: Er du vårt nye hjem?
Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus:


Baghera bor i Oslo og er i søk etter sitt for alltid hjem: Er du mitt nye hjem?

Luna, Leno og Lano søker også etter sitt for alltid hjem kanskje er du en av de heldige som får adoptert en av disse vakre skapningene. Er du mitt nye hjem?


Irma er en søt vakker frøken på 6år som skulle avlives fordi hun tisset utenfor kassen, takket være et godt menneske fikk hun en ny sjanse og i dag har det ikke vært noe problemer med tissingen heller. Er du Irmas nye hjem?Potespor i Hjertet i Trondheim


Vakre Lukas har ventet lenge for sitt for alltid hjem og fortjener nå å komme til et hjem som kan kose masse med han og kan skjemme han bort. Er du hans nye hjem?


Alle disse fantastiske organisasjonene har mange katter inne som passer til forskjellige mennesker. Se leter du etter ditt nye familie medlem så ta en titt på de som er i ditt område.
Husk å signer og del oppropet for obligatorisk ID-merking slik at katter i fremtiden slipper en slik begynnelse som disse vakre kattene over. Signer her