• Cat Office

Kattejulen 2019 og planer for 2020

Vi i Cat Office vil ønske alle våre lesere en riktig god jul litt på etterskudd. her har alt gått i ett og jeg har nå to slitene, men fornøyde katter etter julefeiringen. Man merker at man er en crazy cat lady når gavene man får er 90% katterelatert og over halvparten av gavene under treet er til kattene. Men det betyr at 2020 blir kjempe gøy for både meg, kattene og dere for vi kommer til å vise masse nytt til neste år, alt fra produkt anmeldelser, informasjon om katten, tips og råd, miljøberikelser og mye mye mer innenfor katt for vi har en plan om å gjøre 2020 til kattens år.


Så om dere vil holde dere oppdatert og bli en del av vårt samfunn så gå gjerne inn her og se hvordan dere kan følge med.

Hold deg oppdatert


Husk å like Facebook siden våres for det er den som kommer til å holde dere oppdatert når noe skjer.


Måne sjekker ut årets julegaver i videoen underJeg tenkte å bruke dette blogg innlegget for å oppsummere litt av året og vise litt julebilder fra medlemmene våres slik at alle kan se deres vakre puser.


Å takke dere alle for en fantastisk 2019.
Liten Oppdatering fra Dyrebeskyttelsen Norge og Demonstrasjonen for obligatorisk ID-merking 29 November 2019.


Les blogg innlegget vårt om dette her: #GiPusID


Oppdatering fra vårt fantastisk besøk hos Lerud Kattepensjonat, et fantastisk sted for kattene å dra på ferie når du er på ferie.


Les blogg innlegget vårt om dette her: Lerud Kattepensjonat


Vi har også skrevet masse andre nyttige katte relaterte blogg innlegg dette året og les gjerne igjennom de om du vil lære mer om katter. Har du noen tema du ønsker vi skal skrive om i 2020 så send oss gjerne en mail på kontakt@catoffice.no eller gi beskjed på vår facebook side.


Legger med en link direkte til blogg siden vår så dere kan se over emnene vi alt har tatt opp.

Cat Office sin blogg sider


God jul og Godt Nyttår alle sammen


45 visninger