• Cat Office

Konkurranse!!

Jeg lovet å lage en konkurranse for dere og her er den.Vinneren av konkurransen er med i trekningen av noen av Måne og James sine favoritt produkter. Vinneren vil bli trukket 1. Oktober og vil bli annonsert på vår Facebook side denne dagen.


Det du trenger å gjøre for å bli med er å


1. Like Cat Office sin Facebook side som du kan finne her: Cat Office


2. For å bli med i trekningen vil vi gjerne høre kort hvorfor det er viktig å signere og dele oppropet om obligatorisk ID-merking av katt, trykk på bildet under for å lese om oppropet.

Vi vil gjerne høre hvorfor dette er viktig og deres argumentasjoner for at dette er noe alle katteiere burde gjøre og hvordan dette kan hjelpe husløse katter (lite hint: se i blogginnleggene for svar). Skriv dette i kommentar feltet under denne bloggen eller under kommentarfeltet til denne konkurransen på Cat Office sine Facebook side.Vi håper dere vil bli med i konkurransen og at dere har lært mye hittil om den husløse katteproblematikken i Norge og litt om sykdommer som ofte er relatert til dette problemet. Det kommer mere informasjon fremover, men jeg kommer også til å poste litt mer morsomme innlegg også slik at vi kan få litt katte inspirasjon og nye ideer vi kan bruke til våres katter. Har dere noen ideer og tema dere vil lære mer om så trykk på ta kontakt øverst på siden og send meg en meld. Vi er her for å lære og sette katten i fokus.


Mvh Trine, Måne og James

75 visninger