top of page

James 

James er en kastrert ¨liten¨ kar som er født 1. Januar 2017.

 

På grunn av noen uheldige omstendigheter kom han til oss da han var bare 10 uker gammel, men det var kjærlighet ved første møte.

 

James har vist litt siameser i seg, noe som man ikke kan se så godt, men merke på atferden og baby ansiktet hans. Han er en livlig krabat som elsker å prate, han kan ofte sove mye av dagene, men når mamma kommer hjem eller er hjemme så skal han sove oppå henne eller prate for full hals til alt annet blir lagt til siden og han er midtpunktet.

 

James er en fantastisk katt med mye kjærlighet å gi, han er ofte på besøk hos oldemor og koser seg max. Han hadde vært en perfekt terapikatt om jeg hadde vist om dette når jeg fikk han og kunne trent han til slike omgivelser og situasjoner. Men for nå er han husets egen terapikatt og festens midtpunkt.

 

Han er litt over gjennomsnittet glad i all mat og er han en veloppdragen kar som kan sitte på kommando. Han driver nå og lærer seg klikker trening, noe som går veldig bra hittil fordi motivasjonen for snop er tingen.

 

Han ønsker nok å bli en håndverker når han blir stor, med fokus på å dra ned gammel tapet. Han motiverer oss til å løpe i trappa og synge for full hals.

 

James er mammas lille god gutt, å selv om han har sine rampete guttesider, så er han den vakreste gutten på jord, han har også det største hjertet som alle blir glad i og jeg er så glad for at han kom inn i livet vårt og fylte hjertet vårt med enda mer glede.

bottom of page