top of page
iStock-497315278.jpg

Atferdskonsultasjoner for katt

Noen ganger trenger man litt hjelp til å løse atferdsproblemer hos sine dyr. Dette betyr ikke at man ikke er en god eier eller at man ikke bryr seg om dyret sitt. Men ofte står man for nær problemet slik at man ikke kan se årsaken til at pus oppfører seg slik den gjør.

Ved å booke en atferdskonsultasjon ser vi sammen på hva som kan være årsaken og mulige løsninger. Vi setter opp en plan og tiltak for forbedringer, og jeg følger dere også opp en tid etter konsultasjonen om det skulle være noe. Jeg følger nøye med på utviklingen og eventuelle endringer som må til underveis ved større problemer.

 

Så hvis dere føler at dette er noe for dere, så ta en titt på valgene under eller ta kontakt om det er noen spørsmål. Jeg er her ikke for å dømme noen, men for å hjelpe både deg og pus. Hvis dere er usikre på hva dere bør velge, så send meg en e-post på kontakt@catoffice.no med litt informasjon om deg, din katt og deres situasjon. Så finner vi ut sammen hva som kan passe akkurat dere.

Med vennlig hilsen, Trine

Pga at jeg bruker mye tid på konsultasjonene er det kipt når folk ikke betaler når jeg har brukt eller satt av tid til å hjelpe. Derfor har jeg nå måtte ta betalt før jeg setter av tid til akkurat din konsultasjon. Dere vil derfor få spørreskjema og faktura sendt når dere booker en tid. Når skjema og informasjonen er sendt og fakturaen betalt setter jeg av tid til å analysere alt og lage en detaljert plan for dere. 

Kjøregodtgjørelse kr. 4,-/km ved hjemmebesøk kommer i tillegg ved kjøring over 30 min.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page