Samarbeidspartnere

I 2020 har Cat Office jobbet tett med Jesperpus og Lerud Kattepensjonat. Vi har jobbet sammen om Katte Café live sendinger i covid-19 pandemien og har virkelig funnet ut at vi er like dedikerte når det kommer til katter og det å spre viktig informasjon til katteeiere, samtidig som vi utfyller hverandre på en utrolig bra måte.

Derfor håper vi 2021 fører til flere livesendinger, kursing og morsomt katterelaterte ting sammen, men også sammen med dere. 

Jesperpus

Jesperpus er han ikke på fjelltoppen, er han direktør i nettshoppen, Lagerassistenten er Kasperpus, men det er kun når han ikke er ute og fanger mus.

 

Jesperpus er en katt influenser som har brukt sin kjendisstatus til å hjelpe husløsekatter i Norge, men også spre utrolig viktig informasjon om godt kattehold. Sammen med sin bror Kasper og eier Aina sprer de informasjonen på en lærerik og morsom måte som engasjerer katteeiere til å lære mer om sin katt.

De har også en fantastisk nettbutikk som hele tiden tar inn kule katteleker, aktivitets leker, men også produkter som ikke er lett å få tak, men som er genialt for katteeiere å ha, slik som urinkitt, ormtest kitt, fantastisk førstehjelps kitt osv. Verdt å ta en titt. 

 

 

 

 

 

 • Facebook
 • Instagram Social Ikon
 • Snapchat Social Ikon

Lerud Kattepensjonat

Lerud kattepensjonat ligger på Lerud gård i vakre Romedal. Dette er et lite hjertevarmt pensjonat som setter kattens ve og vel i høysetet. De har derfor laget dette som et rent kattepensjonat uten blanding med andre dyreraser, og alt er bygget for å dekke kattens behov når den er hos oss på ferie. 

Lerud Kattepensjonat er 100% Cat Office godkjent og er et vakkert sted hvor alt er lagt til rette for kattens behov. Vibeke og Jan som eier pensjonatet er kjempe gode mennesker med hjerte for katter, så er du en beskymret katteeier så vet du at pus er i de beste hender mens du er på ferie. 

 • Facebook
 • Instagram Social Ikon

Organisasjoner vi støtter og jobber med 

Potespor i Hjertet

Potespor i Hjertet er en ideell organisasjon som ble stiftet i juli 2015, etter at daglig leder hadde drevet med katteredning på privat tiltak i noen år. PiH drives av to viljesterke og lidenskaplige jenter med et enormt hjerte for dyr. Fokusgruppen deres er katter - særlig de som ingen ønsker å hjelpe eller som ingen elsker, men de hjelper alle dyr de kan. De har også stor fokus på holdningsendrende arbeid og rehabilitering av katter med både fysiske og psykiske utfordringer.

De har også en fantastisk hjemmeside med masse god informasjon om katt som er verdt å ta en titt på.

Potespor i Hjertet befinner seg i Trondheim og omegn i Sør-Trøndelag

 • Facebook
 • Instagram Social Ikon

Kattealliansen

Kattealliansen er en liten frivillig organisasjon i Strand kommune i Rogaland som ble stiftet i september 2019. Den driftes av fire mennesker som brenner for hjemløse katter. De jobber så hardt de kan for å redde flest mulig katter og samtidig få has på den store mengden med kattekolonier i kommunen. 

Bare i 2020 har de reddet 111 katter og gjør en fantastisk jobb. De er enda en liten organisasjon som nettopp har startet, men allerede gjort en fantastisk forskjell for kattene i kommunen. 

Kattealliansen befinner seg i Jørpeland i Strand kommune.

 • Facebook
 • Instagram Social Ikon

Dyrebeskyttelsen

Dyrebeskyttelsen Norge er en landsdekkende dyrevernorganisasjon med 28 lokalavdelinger spredt fra nord til sør. Siden 1859 har de arbeidet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse.

De jobber aktivt med dyrevelferd og vi jobber tett med dem via Kattens fremtid i Norge for å få inn obligatorisk ID-merking 

Jeg har også jobbet en del med to av avdelingene til Dyrebeskyttelsen som gjør en fantastisk jobb for kattene i Norge og jeg har personlig sett den gode jobben de gjør. 

 

 

Dyrebeskyttelsen avd Gjøvik Toten har et fantastisk kattehus og gjør en kjempe god jobb.

Vi har hatt livesendinger sammen fra kattehuset og virkelig sett hvordan de jobber med kattene og hvor dedikerte disse menneskene er og vi håper på mer samarbeid i fremtiden. 

 

 

Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus (DOOA) er min nærmeste organisasjon og de er kjempe dedikerte og stiller opp om det er noen katter som trenger hjelp. De har også et fantastisk kattehus midt i Oslo og vi håper på mer samarbeid i fremtiden. 

 • Facebook
 • Instagram Social Ikon
 • Facebook
 • Instagram Social Ikon
 • Facebook
 • Instagram Social Ikon

Cat Office støtter adopsjon av katter og via Kattens fremtid i Norge jobber vi med fantastiske organisasjoner landet over som er like dedikert for å øke kattens velferd i Norge som oss. Derfor har jeg lagt med noen organisasjoner som jeg har jobbet mye med og sett hvordan de jobber og som jeg virkelig føler man kan stole på.

Derfor får alle som har adoptert hos disse 20% på alle konsultasjoner hos meg ved fremvisning av adopsjonskontakt eller henvisning fra org. For vi ønsker at adopsjonen skal gå bra, men noen ganger trenger man litt hjelp på veien.

Har du adoptert fra en annen organisasjon og ønsker 20% så ta kontakt med meg på kontakt@catoffice.no

Man burde alltid sjekke nøye hvem man støtter og hva pengene går til når man støtter frivillige organisasjoner fordi det finnes svindlere der ute som ikke setter kattens behov først. Derfor er det viktig å undersøke litt og spørre litt spørsmål før man donerer, er man i tvil, men ønsker å hjelpe kattene så går det alltid ann å donere katteting og ikke penger.

Derfor har jeg lagt en liste under som jeg selv støtter. 

Jobber du i en organisasjon eller styrer en og ønsker å være på listen vår, så ta kontakt for en prat på kontakt@catoffice.no