top of page

Lurer du på hva du skal kle deg ut som på Halloween? Her er 19 tips til katterelaterte kostymer!

Jeg er ikke den personen som kler meg ofte ut eller drar på mange fester, men som utdannet make up artist elsker jeg å utfordre meg med sminke og lage kunst via make up. Så jeg tenkte at jeg kunne lage et innlegg for dere katteelskere som ønsker å kle dere ut for å ære kattene i år.

Så jeg har nå gått igjennom en del Halloween tutorials for å finne ideer til dere katteelskere der ute. Jeg har tatt med forskjellige grader av vanskeligheter, men om du ikke er flink med SFX make up så kan man bruke de som en inspirasjon til å gjøre din egen greie. Det er det som gjør make up så fantastisk for du kan lage din egen vri på ting og gjøre det enda mer personlig til deg.


Jeg håper virkelig dere vil tagge oss på Instagram og vise oss resultatene om dere bestemmer dere for å bli inspirert av katter i år. Elsker å se deres kreativitet og resultater.


De søte kattene på festen!


CAT´S både filmen og Broadway Musical Inspirerte!
Alice in wonderland the Cheshire cat!Litt mer enn bare de søte kattene på festen!
Catwoman tar over festen!

Kattegudene på festen!

The Crazy Cat Lady har ankommet!


Phoebe Buffay fordi alle trenger å lære om smelly Cat!


Er du den som ikke vil sminke deg masse og gjøre store endringer, men samtidig ha en relasjon til katt på Halloween. Hvorfor ikke kle deg ut som Phoebe fra Friends, ta med en gitar og spre sangen smelly cat til alle rundt deg.

Gjerne fortell alle at de må huske å ID-merke og kastrere kattene sine slik at vi kan forhindre enda flere smelly cat skjebner der ute.


Be de gjerne signere oppropet for obligatorisk ID-merking som du kan finne i linken under for å være ekstra Phoebe å gjør noe godt for kattene. Signer og del obligatorisk ID-merking


182 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page