top of page

Månes bursdags fest gikk kanskje litt over styr......

Oppdatert: 22. apr. 2020For 4 år siden i dag ble min fantastiske frøken født mens jeg var på en av mine lengste reiser til Afrika og så Australia. På dette tidspunktet var jeg i Australia og savnet katten som hadde delt mitt rom for 3 måneder i Afrika. Jeg begynte sakte å vurdere å få meg katt når jeg kom hjem, men viste at min livssituasjon ikke helt var egnet for en katt på dette tidspunktet. Da jeg kom hjem gjorde jeg den store feilen og bare ville sjekke finn.no for å se hva utvalget var på katter. Og selvfølgelig fant jeg bilde av Måne og det var ikke noe vei tilbake. I Januar kom hun hjem til meg og livet mitt ble snudd på hodet. For første gang i mitt liv har jeg et dyr jeg ikke må forlate igjen, en som er avhengig av meg som jeg er avhengig av henne. Å takket være Måne fikk jeg hjem James som beriket vårt liv enda mer enn jeg trodde var mulig. Så i dag bestemte jeg meg for å lage en kjempe bursdags fest for Måne og vår tid sammen. Grunnen til at jeg laget denne bursdagen er også fordi mine katter elsker når det skjer noe rart i vårt hjem, når ting blir flyttet på eller nye ting kommer inn i vårt hjem. Så denne dagen var ment til å gi mine to katter en fantastisk berikelse med mange nye stimuli, men må si det er også en god unnskyldning til å samle familien min og spise middag og god kake.


Hvordan dagen i dag gikk.


Måne vekket meg kl 10 da alarmen min gikk av, noe hun vanligvis gjør. Hun så litt rart på meg når jeg begynte å synge bursdagssangen til henne mens jeg fant frem frokosten til de.

Jeg begynte med å rydde og pynte leiligheten for ville ikke gjøre dette kvelden før med tanke på at jeg har to katter som er flinke til å leke med nye ting og greit å ikke våkne opp til en leilighet som ser ut som en afterparty gone wrong. Så etter jeg hadde pyntet og kattene var kjempe giret og syntes dette var så gøy, ballongene var litt skummelt og støvsugeren er aldri en slager så gikk de rundt å luktet på alle de nye spennende tingene som plutselig dukket opp overalt.


Jeg gikk da i gang med å lage kattekaka som selvfølgelig endte med å bli en rosa katt. Jeg laget så middagen og så laget jeg kake som Måne og James kunne spise, for dette er en av tre dager hvor godmaten deres ikke er begrenset.


Da middagen var ferdig og kaka sto på kjøleren så kom besøket. Selskapet besto av min mor, min bestemor og min kule onkel Georg som kattene mine elsker. De måtte selvfølgelig le litt av min overdrivelse av bursdagsfeiring og kommenterte at mine fremtidige barn kom til å bli meget bortskjemte. Men kattene er barna mine og fortjener bare det beste.


Middagen ble servert og kattene fikk sin ¨hjemmelaget¨ mat på sine egene tallerken. Å alt falt helt i smak for alle. Kaka ble servert og alle lo litt av min rosa kattekake, men den smakte godt noe som er det viktigste og selskapet var så koselig. Måne og James satt med oss og jeg kunne se at de begynte å bli slitene etter å ha vært våken og aktive hele dagen. Besøket dro hjem og kattene sloknet helt. De ligger fremdeles å snorker så det var en veldig begivenrik og morsom dag for dem og jeg merker de har kost seg max. Og det var hele grunnen til at jeg ville feire denne dagen, fordi de fortjener å ha det gøy og at noe skjer som ikke skjer hverdag. De elsker å være i fokus så denne dagen falt helt i smak.


Nå skal jeg gå og legge meg på sofaen å se på film, med James sovende på meg. For selv om de er utslitt har det tatt litt på meg å lage denne bursdagen også. Men var så verdt det.


 


Bursdagsbilder176 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page