top of page
  • Forfatterens bildeCat Office

Skal man klippe kattens klør? Alt du trenger å vite!


Viktig: ikke alle katter trenger kloklipp, men alle katter trenger ofte pote- og klosjekk for at vi skal forebygge og oppdage skader. Det er mange katter som går med alt for lange klør som hemmer naturlig katteatferd og kan gjøre store skader om de setter seg fast eller gror inn i poten til pus!


Vi har nå i August 2023 hatt fokus på kattens poter, klør og kloklipp hos katt. I dag skal vi gi dere informasjonen dere trenger til å vurdere om din katt burde få en kloklipp, hvordan kloen er oppbygget, hvordan du klipper klørne og ikke minst vise litt teknikker for å gjøre dette lettere for dere.


Hvorfor man skal klippe klør:

Trenger du mer hjelp til kloklipp eller vet om noen som kan ha nytte av litt hjelp?

Vi har også laget et hefte som tar for seg alt fra A til Å på kloklipp som nå er til salgs online. Om dette er noe dere ønsker å kjøpe send oss en mail på kontakt@catoffice.no og si at dere ønsker dette. Vil muligens komme ut på siden både i print og online versjon etterhvert. men for øyeblikket blir det litt mer for de spesielt interesserte som tar kontakt. De som kjøper heftet vil også få 50% avslag på en telefonkonsultasjon med tema kloklipp om dere trenger mer veiledning rettet mot deres katt og deres situasjon.


Prisen på PDF fil heftet vil ligge på 99,- som et lanserings tilbud!

Tar betalt via Vipps eller faktura.


Bli med på Konkurransen vår!

Bli gjerne med på konkurransen vår om å vinne et kloklippsett fra oss. Da får du heftet over, samt alt utstyr du trenger for å lykkes med kloklippen.

Se linken under for hvordan du kan delta:


Vinneren trekkes 10 September!


Delta gjerne på begge kanaler for å dobbelt sjanse for å vinne:

Instagram

FacebookMen over til månedens tema poter, klør og kloklipp:

Vi samler alle innleggene i et eget blogginnlegg slik at dere har alt samlet på en side.

Les gjerne 10 fakta om kattens poter før dere starter:

kattens poter


Videoer om kloklipp:Holdeteknikker som man kan prøve:Viktig katteklør informasjon:
Vi hadde noen quiz underveis denne måneden

Vi legger derfor med svarene på de ulike bildene vi postet slik at man lettere kan vurdere dette hjemme om pus sine klør er for lange.


Ønsker du å lære mer?

Om det er flere tema dere ønsker vi skal ta opp i 2023 så gjerne send oss en pm på sosiale media eller en mail på kontakt@catoffice.no så skal vi sette det på lista vår.Følg oss gjerne i linkene under for mer kunnskap, tips eller om du trenger hjelp til atferdsproblemer hos din katt.


Instagram


Facebook


Mail-listeMvh Trine, Måne og James
48 visninger0 kommentarer
bottom of page