top of page

Skal man klippe kattens klør? Alt du trenger å vite!

Oppdatert: 25. nov. 2023


Viktig: ikke alle katter trenger kloklipp, men alle katter trenger ofte pote- og klosjekk for at vi skal forebygge og oppdage skader. Det er mange katter som går med alt for lange klør som hemmer naturlig katteatferd og kan gjøre store skader om de setter seg fast eller gror inn i poten til pus!


Vi har nå i August 2023 hatt fokus på kattens poter, klør og kloklipp hos katt. I dag skal vi gi dere informasjonen dere trenger til å vurdere om din katt burde få en kloklipp, hvordan kloen er oppbygget, hvordan du klipper klørne og ikke minst vise litt teknikker for å gjøre dette lettere for dere.


Hvorfor man skal klippe klør:

Trenger du mer hjelp til kloklipp eller vet om noen som kan ha nytte av litt hjelp?

Vi har også laget et hefte som tar for seg alt fra A til Å på kloklipp som nå er til salgs online via VIP pakke på våres hjemmeside. Her vil dere få tilgang til PDF hefte om kloklipp, bli medlem av en gruppe fokusert på alt innenfor kloklipp som vil bli oppdatert om noe mere spennende informasjon eller tips og triks om kloklipp kommer. De som kjøper heftet vil også få 50% avslag på en telefonkonsultasjon med tema kloklipp om dere trenger mer veiledning rettet mot deres katt og deres situasjon.


Pris: 149,- (engangs betaling)


Dere kan også få kjøpt hefte fysisk, men dette vil ligge på 259,- pluss frakt.
Men over til månedens tema poter, klør og kloklipp:

Vi samler alle innleggene i et eget blogginnlegg slik at dere har alt samlet på en side.

Les gjerne 10 fakta om kattens poter før dere starter:


Videoer om kloklipp:
Holdeteknikker som man kan prøve:Viktig katteklør informasjon:
Vi hadde noen quiz underveis denne måneden

Vi legger derfor med svarene på de ulike bildene vi postet slik at man lettere kan vurdere dette hjemme om pus sine klør er for lange.


Ønsker du å lære mer?

Om det er flere tema dere ønsker vi skal ta opp i 2023 så gjerne send oss en pm på sosiale media eller en mail på kontakt@catoffice.no så skal vi sette det på lista vår.Følg oss gjerne i linkene under for mer kunnskap, tips eller om du trenger hjelp til atferdsproblemer hos din katt.Mvh Trine, Måne og James
Comments


bottom of page